Vil I giftes i omgivelser, der både er eksklusive og hyggelige – og går lige i hjertet på enhver med bare en smule fodbold i blodet?

Så står Nature Energy Park klar til at danne rammen om jeres store dag – både som festlokaler og som scene for selve vielsen. Som noget helt nyt er det nemlig muligt at blive viet på OB’s hjemmebane – midt på grønsværen, naturligvis.

Uanset, om I vælger et kirkebryllup, en borgerlig vielse eller noget helt tredje, tilbyder de unikke lokaler på Nature Energy Park alt, hvad I kan drømme om på dagen: Byd jeres gæster velkommen i den smukke foyer, nyd en drink i loungen og gå til bords med enestående panoramaudsigt over grønsværen.

De fleksible lokaler sikrer de perfekte rammer til både receptionen, middagen og festen, og vi håndterer gerne alt fra kagen til middagen med vine, bordopdækning samt efterfølgende fest. Så er I sikre på et bryllup, lige efter jeres ønsker og en dag, I kan mindes med glæde hele livet.

Sammen med jer skaber vi en helt uforglemmelig dag – med jer og jeres gæster i centrum fra start til slut.

Ring til os for en uforpligtende rundvisning.

På Nature Energy Park tilbyder vi
  • Selskabsopdækning ved runde borde
  • Vielse på grønsværen ved borgmesteren
  • Stor terrasse
  • Mad fra eget køkken
  • Gratis parkering
Vi vil gerne benytte lejligheden for at sige tusind tak for et fantastisk arrangement, der til fulde indfriede vores forventninger og mere til - lige fra planlægningsfasen til afvikling af selve festen!Der var fuldstændig styr på maden som smagte dejligt og serveringen og præsentationen blev koordineret med os hvilket var perfekt!
Frank & Mathilde Kristensen
Så fik vi afholdt Jonas’ konfirmation. Stor tak til jer og jeres personale som har været med til at give Jonas og os en fantastisk dag.Dejligt at komme et sted hvor alting bare fungerer.
Per Nielsen
Tusind tak for en helt fantastisk dag i går.Alt var til UG og samtlige gæster var meget begejstret for hele jeres setup… mad, vine, service. Det spillede og vi er meget taknemmelige!
Mark Rex Schiermacker
Indehaver, DSC Promotion

Er du i tvivl? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig!