Lad Nature Energy Park danne rammen om en hyggelig dag når flere generationer mødes med konfirmanden i centrum.

Konfirmationen er noget særligt – både for konfirmanden, forældre, bedsteforældre, familie og venner. På Nature Energy Park hjælper vi jer til en enestående dag, hvor I modtager jeres gæster i det flotte foyerområde, nyder den afslappede atmosfære i de skønne lokaler og lader jer betjene af vores smilende og imødekommende personale.

Vi tilbyder både buffet og tallerkenservering af høj kvalitet fra eget køkken, og for de fodboldinteresserede er en guidet rundvisning på stadion inden kaffen en stor oplevelse – naturligvis inklusiv et fællesfoto af alle deltagerne på banen.

Uanset, hvor få eller mange I er, sørger vi for, at I får en fantastisk dag i smukke rammer omkring god mad, hyggeligt samvær, taler og sang. Kort sagt: På Nature Energy Park får I den perfekte hjemmebane til en af livets store dage.

Ring til os for en uforpligtende rundvisning – vi er altid glade for at vise vores smukke lokaler frem.

På Nature Energy Park tilbyder vi
  • Som brunch-, frokost- eller middagsarrangement
  • Din hjemmebane – perfekt til en fodboldfan
  • Fra 12 gæster i Skybox til 350 i lounge
  • Mad fra eget køkken
  • Gratis parkering
Så fik vi afholdt Jonas’ konfirmation. Stor tak til jer og jeres personale som har været med til at give Jonas og os en fantastisk dag.Dejligt at komme et sted hvor alting bare fungerer.
Per Nielsen
Tusind tak for en helt fantastisk dag i går.Alt var til UG og samtlige gæster var meget begejstret for hele jeres setup… mad, vine, service. Det spillede og vi er meget taknemmelige!
Mark Rex Schiermacker
Indehaver, DSC Promotion

Er du i tvivl? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig!