Unikke mødelokaler – midt på Fyn

Skal I mødes – og skal det være et møde, der huskes uanset anledningen? Så byder vi dig og dine gæster velkommen på Nature Energy Park – hele Fyns hjemmebane.

Få minutter fra Odense centrum ligger et mødested, der er mere end et sted, vi samles – det er en oplevelse. Nature Energy Park, eller Odense Stadion, er en del af OCC og en oplagt mulighed for jer, der vil gøre jeres møde, konference, fest, messe eller showroom til noget helt særligt.

Med tre etagers VIP-faciliteter i alle størrelser, et enestående lysindfald og udsigt over grønsværen fra alle lokaler er Nature Energy Park et unikt mødested at invitere gæster til konferencer, kick-off-arrangementer, firmaevents og meget mere. For den lille gruppe er en Skybox et oplagt valg, mens jeres store selskab har plads til at brede sig i mødelokaler og lounges – eller måske I hellere vil udendørs på den store terrasse? Valget er jeres.

Nature Energy Park ligger få minutter fra Odense Banegård Center og med parkering lige foran hovedbygningen, kan I bruge tiden sammen, i stedet for på transport. Vi møder dig i øjenhøjde og står for alt fra start til slut, så du med ro i maven kan bruge tiden på dine gæster.

Velkommen til en mødeoplevelse ud over det sædvanlige – velkommen til Nature Energy Park.

Er du i tvivl? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig!