Står du/I og skal finde en helt særlig location til en præsentation, udstilling eller showroom – eller mangler I de helt rigtige rammer til et eksklusivt outlet?

Så tilbyder vi 4.600 skønne, fleksible kvadratmeter fordelt på fire etager – med masser af dagslys tæt på både Odense centrum og motorvejen.

Fra de gratis parkeringspladser er der få meter til den fantastiske foyer og en unik udsigt, du ikke finder bedre i Odense – kort sagt: de perfekte omgivelser til at præsentere dine produkter eller dit brand.

I vælger frit mellem vores eksklusive Skyboxe og stilede lounges, der alle kan indrettes præcis, som I ønsker det. De mange lokaler i forskellige størrelser giver rig mulighed for at kombinere f.eks. udstilling med en salgspræsentation, netværksområde eller lignende.

På Nature Energy Park tilbyder vi
  • I alt 4.600 m2 til udstilling på fire etager
  • Flot foyer til modtagelse af gæster
  • Enestående udsigt til græstæppet
  • Mad fra eget køkken
  • Gratis parkering
Det er os der takker - det var et rigtig godt setting og stor ros til jeres ansatte som fik dagen til at glide med et højt serviceniveau (helt usynligt).
Ann Cathrine Lebech Hoe
Seniorkonsulent, Cabi
Tusind tak for i går. Det var et godt arrangement, hvor alt klappede, og vores kunder var supertilfredse, hvilket ikke mindst skyldes jeres setup og ageren.
Sune Hasseltoft
Afdelingsdirektør, Fynske Bank
Tak for et glimrende møde. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger - også på maden - så det må I gerne videregive til jeres ansatte.
Lene Lindhardsen Egesborg
Management Secretary, KOMPAN
Alt klappede og gik superfint; tak for supergod styring, servicering m.v. Her vil vi godt afholde kickoff igen!
Jan Jensen
HR direktør, Orkla

Er du i tvivl? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig!