Lad dit næste møde være i unikke og eksklusive rammer på hele Fyns hjemmebane – Nature Energy Park.

Bryd vanen og prøv noget nyt når I mødes ude af huset næste gang – vi garanterer, at dine gæster vil elske at kalde Nature Energy Park for deres hjemmebane.

Fra I træder inden for i den flotte foyer, er I sikret en mødeoplevelse ud over det sædvanlige med masser af naturligt lys i de eksklusive rammer, uanset om I mødes til bestyrelsesmøde i Skybox eller har booket en hel etage til alle jeres medarbejdere – eller noget midtimellem.

Sammen med dig tager vi udgangspunkt i jeres mål med dagen, og skaber en skræddersyet oplevelse i rammer, dine mødedeltagere med garanti vil huske længe efter, at de har forladt matriklen.

På Nature Energy Park er der – bogstaveligt talt – højt til loftet, og servicen matcher: vores smilende og imødekommende personale tager imod jer i døren og sørger for, at alle gæster kommer på plads. Skulle der opstå udfordringer med AV eller andet, er vores dygtige og dedikerede folk klar til at hjælpe med det samme.

En stor del af ethvert møde er – naturligvis – maden, og her har I også rigeligt at glæde jer til. Uanset om I ønsker en let mødeforplejning eller den helt store buffet, leverer vores eget køkken forplejning af høj kvalitet med friske råvarer og masser af smag. Klik her for at læse mere om jeres mødeforplejning.

På Nature Energy Park tilbyder vi
  • Mødefaciliteter fra 2 – 350 gæster
  • Masser af dagslys og udsigt til stadion
  • Loungeområde til pauser og netværk
  • Mad fra eget køkken
  • Gratis parkering
Det er os der takker - det var et rigtig godt setting og stor ros til jeres ansatte som fik dagen til at glide med et højt serviceniveau (helt usynligt).
Ann Cathrine Lebech Hoe
Seniorkonsulent, Cabi
Tusind tak for i går. Det var et godt arrangement, hvor alt klappede, og vores kunder var supertilfredse, hvilket ikke mindst skyldes jeres setup og ageren.
Sune Hasseltoft
Afdelingsdirektør, Fynske Bank
Tak for et glimrende møde. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger - også på maden - så det må I gerne videregive til jeres ansatte.
Lene Lindhardsen Egesborg
Management Secretary, KOMPAN
Alt klappede og gik superfint; tak for supergod styring, servicering m.v. Her vil vi godt afholde kickoff igen!
Jan Jensen
HR direktør, Orkla

Er du i tvivl? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig!