Nature Energy Park er en del af Odense Sport & Event (OS&E). Men hvem er det – og hvilke muligheder giver det dig som gæst, kunde, leverandør eller samarbejdspartner?

Kort fortalt blev Odense Sport & Event stiftet den 1. maj 2006, som en fusion mellem Odense Congress Center (OCC) og Odense Boldklub. Siden da er ”familien” vokset, så den i dag omfatter:

Alle virksomheder i OS&E arbejder tæt sammen om ét mål: at levere enestående oplevelser og unikke øjeblikke til hundredtusindvis af mennesker fra ind- og udland.

Fælles for alt, hvad vi laver, er at barren er sat højt: messer, fodboldkampe, hotelbesøg, koncerter, firmaevents eller et af de mange øvrige events som OS&E afvikler hvert år.

Hvad kan vi gøre for jer?

Odense Sport & Event er
  • Konferencer og hotel
  • Fester og events
  • Koncerter og standup
  • Topfodbold og golf
  • Company- og eventcatering
Det er os der takker - det var et rigtig godt setting og stor ros til jeres ansatte som fik dagen til at glide med et højt serviceniveau (helt usynligt).
Ann Cathrine Lebech Hoe
Seniorkonsulent, Cabi
Tusind tak for i går. Det var et godt arrangement, hvor alt klappede, og vores kunder var supertilfredse, hvilket ikke mindst skyldes jeres setup og ageren.
Sune Hasseltoft
Afdelingsdirektør, Fynske Bank
Tak for et glimrende møde. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger - også på maden - så det må I gerne videregive til jeres ansatte.
Lene Lindhardsen Egesborg
Management Secretary, KOMPAN
Alt klappede og gik superfint; tak for supergod styring, servicering m.v. Her vil vi godt afholde kickoff igen!
Jan Jensen
HR direktør, Orkla

Er du i tvivl? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig!