Skal I holde fest på Fyn – og vil I nyde hinandens selskab i lokaler, der både er eksklusive og hyggelige – og med en unik udsigt til OB’s hjemmebane?

Den store, flotte velkomstfoyer er perfekt til velkomstdrinks – og der er direkte adgang fra den gratis parkering. De mange rummelige og stemningsfyldte lokaler sikrer, at I har præcis de rammer, der passer til jer og jeres gæster.

Uanset, hvad I vælger, kan I glæde jer til en enestående panoramaudsigt over grønsværen – og fester I om sommeren, står den store terrasse ligeledes klar til jer. Maden sørger vi også for – altid fra eget køkken og med fokus på de friske råvarer og den gode smag.

På Nature Energy Park er vi med dig hele vejen fra planlægningsfasen til dagen oprinder. Vores imødekommende og servicemindede personale sikrer, at du kan læne dig tilbage og nyde din fest i selskab med dine gæster.

Ring til os for en uforpligtende rundvisning.

På Nature Energy Park tilbyder vi
  • Festlokaler fra 20 til 350
  • Unik udsigt og stor terrasse
  • Bar og lounge med dansegulv
  • Mad fra eget køkken
  • Gratis parkering
Vi vil gerne benytte lejligheden for at sige tusind tak for et fantastisk arrangement, der til fulde indfriede vores forventninger og mere til - lige fra planlægningsfasen til afvikling af selve festen!Der var fuldstændig styr på maden som smagte dejligt og serveringen og præsentationen blev koordineret med os hvilket var perfekt!
Frank & Mathilde Kristensen
Tusind tak for en veludført julefrokost.Alt var bare som vi gerne ville have det: god vin, lækker mad og meget venligt og hjælpsomt personale.
Maria Antkowiak
Administrator, Birkely Anlægsgartner
Tusind tak for en helt fantastisk fest med de flotteste og velorganiserede rammer. Alt klappede og mange har sagt ”det er den bedste julefrokost nogensinde”.God plads, fri bar med udskænkning og lækker mad.
Louise Nielsen
Indkøbsafdeling, JØRGEN KRUUSE A/S
Tusind tak for en helt fantastisk dag i går.Alt var til UG og samtlige gæster var meget begejstret for hele jeres setup… mad, vine, service. Det spillede og vi er meget taknemmelige!
Mark Rex Schiermacker
Indehaver, DSC Promotion

Er du i tvivl? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig!