Skal I mødes efter arbejde til et fyraftensindspark for at netværke, diskutere, inspireres eller noget helt fjerde? Så er Nature Energy Park det perfekte mødested for jer.

Til møder og andre arrangementer efter arbejdstid er rammerne særligt vigtige. De rigtige omgivelser løfter deltagerne og bringer jer tættere på succes – uanset om I er samlet til et foredrag, en præsentation eller et godt grin.

På Nature Energy Park får I den stemning og det ”feel”, der passer til lige præcis jeres arrangement og målsætning. Eksklusiv business, hyggelig casual eller noget midtimellem? I kan det hele på Nature Energy Park. Og med 10 lokaler i vidt forskellige størrelser er I garanteret de helt rigtige rammer – hver gang.

Uanset jeres valg af lokale(r) kan I nyde den enestående udsigt over grønsværen, masser af dagslys samt en indretning og teknik i absolut topklasse. Forplejning klarer vi også, før under eller efter dit arrangement, og altid fra eget køkken.

Klik her for at læse mere om jeres mødeforplejning.

Atmosfæren i VIP-faciliteterne er afslappet, men professionel – og det samme gælder servicen. Vores gæsteteam er med dig hele vejen – og altid med udgangspunkt i lige præcis dit arrangement.

På Nature Energy Park tilbyder vi
  • Stort antal stolerækker med scene og podie
  • Forplejning stående eller siddende i separat lokale
  • Loungeområde for netværk
  • Mad fra eget køkken
  • Gratis parkering

Er du i tvivl? Vores rådgivere sidder klar til at hjælpe dig!

Tusind tak for i går. Det var et godt arrangement, hvor alt klappede, og vores kunder var supertilfredse, hvilket ikke mindst skyldes jeres setup og ageren.
Sune Hasseltoft
Afdelingsdirektør, Fynske Bank
Tak for et glimrende møde. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger - også på maden - så det må I gerne videregive til jeres ansatte.
Lene Lindhardsen Egesborg
Management Secretary, KOMPAN
Alt klappede og gik superfint; tak for supergod styring, servicering m.v. Her vil vi godt afholde kickoff igen!
Jan Jensen
HR direktør, Orkla